Plată și livrare

Comenzile vor fi livrate prin serviciul de curierat GLS România. În cazul plății în avans, comanda va fi trimisă după primirea sumei de bani.

Suma exactă a costului de transport va fi calculată după plasarea comenzii.

Setarea implicită este pentru un (1) pachet (30 de lei net), iar aceasta poate varia în funcție de cantitatea, greutatea și volumul produselor. 

Transport:

Cutie 30 lei/buc (Suma neta)

De asemenea, este posibil și ridicarea personală de la depozit, la o oră prestabilită, la următoarea adresă: Ungaria, 4028 Debrecen, str. Kassai,  Nr. 131 / B


Informații importante în legătură cu livrarea:

  • Dacă nu ați avut alte solicitări, coletul dvs. poate să ajungă la destinație în 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii! În cazul produselor importate direct de RGB International Kft. și care nu se află în stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu până la 20 zile lucrătoare. Vă trimitem și un e-mail în momentul în care coletul pleacă de la noi!
  • Veți primi și un SMS cu datele livrării de la firma de curierat!
  • Livrarea se face între luni-vineri, 8:00-17:00!

Informații importante în legătură cu plata:

Plata se poate face:

  • Ramburs la curier, la primirea coletului! Prețul va include costul produselor și costul transportului!
  • Transfer bancar direct în cont. La observații trebuie trecut numărul comenzii. Livrarea se face după ce intră suma în contul nostru. Suma minimă din comanda trebuie să fie 300 lei!

Greutatea maximă al unui colet poate fi 40 de kg! Dacă produsele dvs. din comandă sunt mai grele, livrarea se face în mai multe colete!